I lager.

Bio life

599 SEK

PASSAR

TYP AV HÄST

passar alla hästar

för hästar som behöver öka i vikt

för hästar som behöver mer energi


STÄRKELSE OCH SOCKER

stärkelse 23,1% och socker 


ARBETE

lätt till hårt arbete


FÖRDELAR

SPECIAL

lämpligt som komplement till ett bra grovfoder

väl utvalda energikällor för att optimera kondition och uthållighet

andra fördelar man kan se är en friskt och smidig hud och vacker blank päls


VITAMIN OCH MINERAL

rik på kvalitativt vitamin- och mineralsupplement 

biotillgängliga mineraler och vitaminer för bästa näringsupptag och för att optimera allmänhälsan


JÄST

innehåller tillsatt Yea-sacc för god matsmältning


Det unika Bio-Life 2000 Balancer är det mest tekniskt avancerade balancerfodret i sitt segment. Det innehåller näringstäta, högkvalitativa råvaror som tillsamman med naturliga, lättupptagliga Bioplex & Sel-Plex mineraler. Tekniskt avancerad kombination av prebiotika och jästkultur.


Underhåller en sund tunn- och grovtarm med god tarmflora vilket resulterar en effektiv matsmältning av både kraftfoder och grovfoder.


Fördelarna med detta kommer snart att visa sig – enbart små kraftfodermängder behövs utfodras för att man ska nå flera syften, allt ifrån ökad muskeltonus och kondition till en balanserad jämn tillväxt och utveckling, allt tack vare ett väl fungerande matsmältningssystem.


Andra fördelar man kan se är en friskt och smidig hud och vacker blank päls. Många andra hälsofördelar nås genom att kroppen mobiliserar sitt eget naturliga immunförsvar när magen är i gott skick.


Bio-Life 2000 Balancer balanserar vilken annan foderstat oavsett om det ges som enda kraftfoder, tillsammans med spannmål eller tillsammans med andra färdigfoder. Används det vid normal utfodring kommer det att resultera i att du kommer behöva ge mindre kraftfodermängd eftersom Bio-Life 2000 ”uppgraderar” hela foderstaten.


Används Bio-Life 2000 i foderstaten till lättfödda hästar, hästar på gräs/bete eller i boxvila får dessa all den näring som ett reducerat foderintag annars inte gett dem.


Bio-Life 2000 Balancer – är kostnadseffektiv foder som hjälper till att maximal hälsa och vitalitet uppnås,


Equi Jewel
599 SEK
Speed mix
289 SEK